g04

Verslagen

20/04/2013

Zaterdag 20/04 : Vrijheid-Zolder – FC Eksel 3 – 3

De U21 behaalden in hun laatste wedstrijd van het seizoen een 3 – 3 gelijkspel tegen Eksel. Zolder wilde na het behalen van de titel toch nog gaan voor de winst. De wedstrijd verliep gelijkopgaand. De meeste kansen, hoe klein ook, waren voo Zolder. Het was dan ook Dylan die de 1 – 0 scoorde. Eksel kwam meer in het spel en scoorde vlak voor rust de gelijkmaker. In de 2e helft scoorde Dylan vrijwel onmiddellijk de 2 – 1. Eksel maakte even later weer gelijk. Zolder liet niet begaan en Kennith maakte er 3 – 2 van. Eksel bleef aandringen en kon nog de 3 – 3 eindstand scoren.
De opstelling van Zolder:

Opstelling : Leeten Tom, Billen Bjorn, Bosmans Sven, Verswijfel Jordy, Righi Ricardo, Douven Dries, Manzone Simon, Clerix Dennis, Claes Nick, Jaspers Kennith, Lijnen Dylan, Pisera Jelle, Claes Leander, Dirkx Robin

13/04/2013

Zaterdag 13/04 : AC Tervant – Vrijheid Zolder 3 – 4

Onze U21 zijn KAMPIOEN! Ze wonnen hun wedstrijd in Tervant door een doelpunt van Dennis in de leetste minuut. Een dikke proficiat voor trainer Roland, zijn afgevaardigden en de spelers!
Tegen Tervant kon Zolder de titel veilig stellen als er gewonnen werd. In de aanvangsfase was de wedstrijd eerder in evenwicht. Zolder kwam op voorsprong via een vrije trap van Simon en even later was het Dylan die nipt miste.
Vlak voor de rust kon Tervant gelijk maken. In de tweede helft kwam Tervant op voorsprong na een licht toegekende strafschop. Na de uitsluiting van Junot (2x geel) en achteraan man tegen man scoorde Dennis vrijwel onmiddellijk de 2-2.
Met 10 man lag Zolder niet onder en bleef proberen. Het was Kennith die in de 86′ Zolder op voorsprong trapte. Tervant gaf niet af en scoorde in de 89′ de glijmaker. Een puntendeling was in de maak, maar in de toegevoegde tijd bracht Kennith voor en Dennis tikte binnen en scoorde zo het doelpunt van de titel.
Verdiende overwinning afgedwongen door de tomeloze inzet van gans de ploeg. PROFICIAT!
Opstelling van de ploeg:

Leeten Tom-Bosmans Sven- Billen Bjorn- Douven Dries- Verswijvel Jordy- Mansone Simon-Clerix Dennis-Claes Nick- Lijnen Dylan- Jaspers Kennith- Cengiz Ozan- Claes Leander-Theuwissen Junot-Righi Ricardo- Dirkx Robin

06/04/2013

Zaterdag 06/04 : Vrijheid Zolder – SK Heusden 06 3 – 2

Onze U21 hebben de topper tegen Heusden 06 met 3 – 2 gewonnen. Ze kwamen 2 keer op achterstand maar uiteindelijk werd er toch gewonnen.
In de topper tegen Heusden was Zolder in de beginfase de betere ploeg maar de kleine kansen bleven onbenut. Het was Heusden dat na een vrije trap op voorsprong kwam.
De wedstrijd bleef dan gelijkopgaand. Zolder kon vlak voor de rust tegens coren na een geharrewar via Jordy.
Na de rust was Zolder sterker maar Heusden scoorde opnieuw tegen. Even later was het Dylan die gelijk kon maken. Zolder bleef drukken en het was Jelle D die met een knal van op links in de benedenhoek scoorde. Met nog 15 min te spelen controleerde Zolder de wedstrijd en kon zo de zegen vasthouden.
Mooie overwinning tegen rechtstreekse concurrent.
Opstelling : Leeten Tom, Billen Bjorn, Bosmans Sven, Verswijfel Jordy, Pisera Ruben, Douven Dries, Manzone Simon, Clerix Dennis, Claes Nick, Deferme Jelle, Jaspers Kennith, Lijnen Dylan, Theuwissen Junot, Pisera Jelle, Aksu Sukru.

16/02/2013

Zaterdag 16/02 : Vrijheid Zolder – V. Balen 2 – 2

De Juniores speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen Verbroedering Balen. In deze wedstrijd was er van bij de aanvang inzet van beide ploegen. Balen kwam op voorsprong na een aarzeling in de verdediging. Zolder ging verder en op snelheid kon Bjorn de stand in evenwicht brengen. Zolder kwam op voorsprong via een mooie aanval van op links afgerond door Jelle D. Balen kon de score terug gelijk brengen na een mooi uitgespeelde combinatie. Deze wedstrijd was een zeer doorgedreven training.
Opstelling : Vanspauwen Jordy, Simon Manzone, Dries Douven, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, Ricardo Righi, Ozan Cengiz, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Junot Theuwissen, Verswijvel Jordy

09/02/2013

Zaterdag 09/02 : FC Eksel – Vrijheid Zolder 2 – 3

De Juniores versloegen nipt Eksel met 2 – 3. Tegen Eksel moest er bij Zolder een speler in doel omdat Tom ziek was. Simon wilde het wel doen maar dan wel met de nodige zenuwen. Na goe 5′ een schot op doel en de botsende bal ging over de duikende Simon in doel. Even later kreeg Zolder een strafschop tegen. Simon stopte de bal maar tegen de herneming had hij geen kans. Na de wissel was het Junot die bij zijn 1e baltoets de bal in doel prikte.Zolder schepte moed en werd sterker. Na een strafschopfout op Dries maakte Ruben er 2 – 2 van.In de 2e helft werd Zolder steeds sterker en er kwamen en er kwamen ook kansen maar deze bleven voorlopig onbenut. Het was Dennis die foutief werd gestopt in de rechthoek waarna Dylan de penalty binnen trapte. Daarna speelde Zolder de wedstrijd vrij gemakkelijk uit.
Opstelling : Simon Manzone, Dries Douven, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Nick Claes, Junot Theuwissen, Verswijvel Jordy.

12/01/2013

Zaterdag 12/01 : VK Gestel – Vrijheid Zolder 1 – 4

De Juniores gingen winnen in Gestel met 1 – 4. Door het puntenverlies van de 3 naaste achtervolgers komt Zolder wat steviger aan de leiding. De wedstrijd was amper 2′ bezig of Zolder had reeds een open kans laten liggen. Even later viel dan toch de 0 – 1. In de 20 eerste minuten was de bal ongrijpbaar voor Gestel en het was dan ook Dylan die de voorsprong verdubbelde. Daarna haalde Gestel de bovenhand en scoorde tegen maar Zolder scoorde vrijwal onmiddellijk tegen langs Dries. In de 2e helft werd er aan beide kanten zwak gespeeld en Zolder verzuimde om de voorsprong uit te diepen. Op het einde scoorde Jelle Deferme dan toch de 1 – 4 eindstand.
Opstelling : Tom Leeten, Ricardo Righi, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Leander Claes, Junot Theuwissen.

05/01/2013

Zaterdag 05/01 : Vrijheid Zolder – WS Linkhout 6 – 2

De Juniores wonnen met 6 – 2 tegen Linkhout. Van bij de aanvang ging Zolder er stevig tegen aan en er kwamen kansen. Na 2 gemiste kansen was het voor Kennith 3e keer goede keer en scoorde de 1 – 0. Even later was het opnieuw Kenneth die er 2 – 0 van maakte.
Na de rust ging Zolder weer sterk van start en Jelle Pisera kon de 3 – 0 binnen tikken. Dan was er even een lichte terugval en Linkhout kon tegen scoren. Linkhout drukte Zolder eventjes terug maar opnieuw Jelle Pisera die er 4 – 1 van maakte. Even later scoorde de pas ingevallen Junot de 5 – 0. Linkhout scoorde op een hoge bal de 5 – 2 maar Junut scoorde de 6 – 2 na een mooie aflegger.
Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Nick Claes, Junot Theuwissen.

15/12/2012

Zaterdag 15/12 : Lummen VV – Vrijheid Zolder 2 – 8

De Juniores namen in de 2e helft afstand van Lummen en wonnen ruim met 2 – 8.In deze wedstrijd tegen de laatste in de stand was Zolder in de aanvangsfase zeer zwak en liep voortdurend achter een ongrijpbare bal. Lummen kwam dan ook op voorsprong via een strafschop. Op een snelle tegenaanval Kon Jelle Deferme gelijk maken. Lummen bleef achter baas en kwam opnieuw op voorsprong. Nog voor de rust kon Dylan terug gelijk maken. In de 2e helft zagen we een heel ander Zolder en Lummen werd terug gedrukt en ging fysisch onderuit. Op snelheid scoorde Jelle Deferme nog tweemaal. Dylan, Bjorn en Dennis dikten de score verder aan. Tenslotte maakte Dylan er dan nog 2 – 8 van. Mooie cijfers maar een zeer zwakke 1e helft.
Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Sükrü Aksu.

01/12/2012

Zaterdag 01/12 : Vrijheid Zolder – AC Tervant 3 – 0

De Juniores versloegen Tervant met 3 – 0. Na de 1e nederlaag tegen Heusden 06 was het aan Zolder om zich te herpakken. Tervant werd onmiddellijk teruggedreven en Zolder domineerde van bij de aanvang, maar de kansen werden niet benut. Het was Jelle Deferme met een streep in de korte hoek scoorde. Na de rust ging Zolder gewoon verder en bleef goed in de organisatie. Het was Dylan die er 2 – 0 van maakte. Tervant moest terug en Zolder drukte door en Jelle Deferme scoorde de 3 – 0 eindstand. Groot verschil tegenover de vorige wedstrijd door de grote inzet.
Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Ricardo Righi, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Nick Claes, SÜkrü Aksu.

24/11/2012

Zaterdag 24/11 : SK Heusden 06 – Vrijheid Zolder 2 – 1

De Juniores verloren de topper tegen Heusden 06 met 2 – 1. In deze wedstrijd was Zolder niet in goede doen en moest moest van bij de aanvang de wedstrijd ondergaan. Heusden kwam dan ook eerder gemakkelijk op voorsprong en kon zo de wedstrijd onder controle houden. Na het uitvallen van de doelman kreeg Zolder enkele kansen die gered werden door de gelegenheidsdoelman. Het was Heusden dat verder uitliep na een snelle tegenaanval. In de 2e helft was Zolder iets beter maar echte kansen waren er niet. In de slotfase kon Zolder de 2 – 1 scoren maar de resterende tijd bracht niets meer op. Een van de zwakste wedstrijden van het Seizoen.
Opstelling : Jordy Vanspauwen, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Ricardo Righi, Sven Bosmans, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Nick Claes, Ken Kuyks, Junot Theuwissen.

17/11/2012

Zaterdag 17/11 : Vrijheid Zolder – Helson 2 – 2 (later omgezet naar 5 – 0)

De Juniores speelden 2 – 2 gelijk tegen Helson. In deze wedstrijd was het duidelijk dat Helson erg versterkt was met provincialers. Zolder hield eerst goed stand, maar kon niet beletten dat Helson in de 1e helft uitliep tot 0 – 2. De 2e helft was veel beter en de inzet was goed. Zolder scoorde tegen via Kennith. De thuisploeg liet niet af en drukte Helson terug. Op vrije trap maakte Dylan gelijk. In de slotfase kreeg Zolder nog enkele mooie kansen maar scoren lukte niet meer.
Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Dylan Lijnen, Dennis Clerix, Ricardo Righi, Sven Bosmans, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Leander Claes.

10/11/2012

Zaterdag 10/11 : Hechtel FC – Vrijheid Zolder 2 – 2

Zaterdag 10/11 : Hechtel FC – Vrijheid Zolder  2 – 2

De Juniores maakten in de topper in Hechtel een 2 – 0 achterstand goed en behaalden een 2 – 2 gelijkspel.
Tegen de 2e in de rangschikking had Zolder het op het kleine veld moeilijk en kwam dan ook 2 – 0 achter in de 1e helft. Zolder mistte verschillende kansen en de thuisdoelman had meerdere keren het geluk aan zijn zijde. In de 2e helft kwam Zolder gretiger uit de kleedkamer en scoorde via Leander de aansluitingstreffer omdat Zolder man tegen man ging spelen en zo een man meer op het middenveld had. Ken kon nog de gelijkmaker scoren en zo sleepte Zolder nog een verdiend gelijkspel uit de brand. Met een beetje geluk had er zelfs nog winst ingezeten.

Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme,  Billen Bjorn, , Nick Claes, Dennis Clerix, Theuwissen Junot, Sven Bosmans, Ken Kuyks, Ruben Pisera, Kennith Jaspers, Leander Claes.

03/11/2012

Zaterdag 03/11 : Vrijheid Zolder – Kattenbos Sp. 4 – 0

De juniores blijven winnen. Ditmaal werd Kattenbos met 4 – 0 op zij gezet. Zolder kwam al vrij snel op voorsprong via een kopbal van Bjorn. Een vrije trap van Jelle D. kwam via de paal terug in het veld en dan was het over. Tom ranselde nog een paar afstandsschoten uit zijn doel. In de 2e helft ging Zolder op zoek naar een 2e doelpunt. Het was Junot die dat lukte. Kattenbos verzwakte en Zolder drukte door en scoorde nog twee maal via Bjorn en Junot.

Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Nick Claes, Dennis Clerix, Theuwissen Junot, Dylan Lijnen, Sven Bosmans, Jelle pisera, Ruben Pisera.

27/10/2012

Zaterdag 27/10 : P. Engsbergen – Vrijheid Zolder 0 – 2

De juniores blijven winnen en waren nu te sterk in Engsbergen (0 – 2). De wedstrijd was amper bezig of Zolder kreeg al een 1e kans, maar scoren lukte niet. Het tempo daalde vrij snel en darrdoor kwam Engsbergen in het spel, zonder noemenswaardige kansen. Na een hoekschop kon Simon scoren. In de 2e helft drukte Zolder Engsvergen weg mede door het voortdurend jagen van Jelle P. Na een wissel was het Junot die de 0 – 2 eindstand op het bord bracht.

Opstelling : Jordy Vanspauwen, Leander Claes, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme,  Billen Bjorn, , Nick Claes, Ken Kuyks, Dennis Clerix, Theuwissen Junot, Dylan Lijnen, Sven Bosmans, Jelle pisera, Ruben Pisera, Kennith Jaspers.

20/10/2012

Zaterdag 20/10 : KFC Ham United – Vrijheid Zolder 0 – 2

De U21 gingen met 0 – 2 winnen in Ham. Tegen deze moeilijke tegenstrever ging Zolder snel van start maar een resem kansen werden niet benut.De Paal en de lat hielden Zolder van een doelpunt. Zolder zakte even weg en zo kon Ham het spel in evenwicht brengen zonder echt uitgespeelde kansen. Na de rust dreef Zolder het tempo op. Junot die bleef opzitten en voorzetten waar Ken simpel kon binnen tikken. Zolder bleef goed in zijn opstelling en hield zo Ham onder controle.In de slotfase dook Jordy in de vrije ruimte op links en scoorde mooi onder de doelman de 0 – 2.Daarna liet Zolder nog enkele open kansen liggen tegen een uitgeteld Ham.

Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Nick Claes, Righi Ricardo, Ken Kuyks, Dennis Clerix, Theuwissen Junot, Kennith Jaspers, Dylan Lijnen, Sven Bosmans.

13/10/2012

Zaterdag 13/10 : Vrijheid Zolder – Melo Zonhoven 0 – 0

De Juniores waren vrij. Zij speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen Melo Zonhoven. Zolder nam van in het begin de wedstrijd in handen en dwong onmiddellijk kansen af. De paal, lat en de doelman stonden een voorsprong in de weg. Na de uitsluiting van Ruben was Zolder nog steeds de betere ploeg. Melo kreeg dan toch een doelkans maar Tom Leeten kwam zeer gevat tussen. In de 2e helft bleef Zolder de betere ploeg en kon ook scoren via Junot, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Al bij al was dit een goed doorgedreven training.

Opstelling : Tom Leeten, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Ruben Pisera, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Billen Bjorn, , Nick Claes, Righi Ricardo, Ken Kuyks, Dennis Clerix, Theuwissen Junot, Jelle Pisera, Sven Bosmans.

06/10/2012

Zaterdag 06/10 : Statie Zolder – Vrijheid Zolder 1 – 6

De juniores waren veruit het sterkst in de derby tegen Statie Sport en wonnen met 1 – 6. In deze wedstrijd, in een ongewone opstelling, bakte Zolder er in de beginfase niet veel van. Na een herschikking kwam Vrijheid op voorsprong via Jelle Deferme, maar Statie kwam nog voor de rust op gelijke hoogte. Een open doelkans werd gemist en de volgende kans was weer een maat voor niets. Na de rust kwam vrijheid gretiger uit de kleedkamer en Dennis scoorde de 1 – 2. Even later maakte Dylan er 1 – 3 van. Statie zakte weg en onze jongens duwden door en scoorden nog 3 maal via Leander en nog 2 maal Jelle Deferme. Zwakke 1e helft maar een zeer sterke 2e helft.

Opstelling : Jordi Vanspauwen, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Ruben Pisera, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Dennis Clerix, Jelle Deferme, Dylan Lijnen, Kennith Jaspers,  Billen Bjorn, Leander Claes, Theuwissen Junot, Gelle Pisera, Sven Bosmans.

29/09/2012

Zaterdag 29/09 : Vrijheid Zolder – Racing Peer 2 – 0

Zaterdag 29/09 : Vrijheid Zolder – Racing Peer  2 – 0

De Juniores wonnen hun wedstrijd tegen Racing Peer met 2 – 0. Tegen het 2e gerangschikte Peer begon Zolder zeer gedreven aan de wedstrijd, maar de kansen bleven uit. Na het uitvallen van Ruben en een kleine herschikking was het Dylan die met een lob iedereen verbaasde en de score opende. Even voor de rust was er een afstandsschot van Peer dat Jordi onder de lat uit tikte. Na de rust kreeg Zolder nog meer vat op de tegenstrever en begon meer kansen af te dwingen, maar deze bleven voorlopig onbenut. Het was Junot die dan toch kon scoren uit de vele kansen en zo de eindstand vastlegde. Goede wedstrijd met positieve inzet.

Opstelling : Jordi Vanspauwen, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Ruben Pisera, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Dennis Clerix, Jelle Deferme, Dylan Lijnen, Kennith Jaspers,  Ricardo Righi, Billen Bjorn, Leander Claes, Theuwissen Junot, Nick Claes.

22/09/2012

Zaterdag 22/09 : Vrijheid Zolder – VK Gestel 4 – 2

De Juniores waren vrij dit weekend. Het verslag van de wedstrijd van verleden week tegen Gestel : In de beginfase was Zolder meester en zo kwam Jelle in de 1′ al alleen voor de doelman maar die kon redden met de voet. Er kwamen nog kansen maar ze bleven voorlopig onbenut. Het ritme verdween uit de wedstrijd door de talrijke wissels van Gestel. Het was Dennis die met een geplaatste bal de score opende. Op een lange bal maakte Bjorn er 2 – 0 van. Na de rust kregen we kans na kans en Ken kon uiteindelijk de 3 – 0 scoren. Zolder viel wat terug en Gestel maakte via strafschop er 3 – 1 van. Vlak daarna werd het zelfs 3 – 2. In de slotfase kon Jelle P. dan de 4 – 2 eindstand vastleggen met een mooie kopbal. Wedstrijd waarin Zolder baas was maar niet echt overtuigde.

Opstelling : Jordi Vanspauwen, Sven Bosmans, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Ruben Pisera, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Dennis Clerix, Jelle Deferme, Dylan Lijnen, Knennith Jaspers, Jelle Pisera, Ricardo Righi, Ken Kuyks, Nick Claes.

08/09/2012

Zaterdag 08/09 : WS Linkhout – Vrijheid Zolder 2 – 2

De Juniores speelden 2 – 2 gelijk in Linkhout. Zolder speelde in de aanvangsfase goed en drong Linkhout terug op eigen helft. Enkele kleine kansen werden niet benut. Op voorzet van Bjorn was Kennith er als de kippen bij om de 0 – 1 te scoren. Uit een betwiste fase kreeg Linkhout een vrije trap, waarna de scheidsrechter een duwfout zag en strafschop floot. Linkhout scoorde de 1 – 1. Even later ging een streep van een schot aan de 1e paal binnen (2 – 1). Zolder vocht terug en scoorde de gelijkmaker via Junot. In de slotfase trapte Dennis nog op de paal maar verder dan een gelijkspel kwam Zolder niet. Zwakke leiding van de ref die over alles een uitgesproken eigen mening had.

Opstelling : Glen Vanwelden, Sven Bosmans, Jordy Verswijvel, Dries Douven, Ruben Pisera, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Dennis Clerix, Jelle Deferme, Dylan Lijnen, Knennith Jaspers, Jelle Pisera, Junot Theuwissen, Ken Kuyks, Nick Claes.