i04

Verslagen

31/03/2012

31/03/2012 Ham United - Vrijheid 3 - 1

De Juniores keerden met een 3 – 1 nederlaag terug uit Ham. In de beginfase was Zolder baas maar de kansen werden niet benut. Ham kreeg enkele kansjes en kon net voor de rust de 1 – 0 scoren. Na de rust kwam Zolder terug sterk opzetten en Kennith scoorde de gelijkmaker. Daarna bleven de kansen weer onbenut. Een gemaakt doelpunt werd niet toegekend en Ham kon op de tegenaanval scoren. Daarna man tegen man en Zolder drukte Ham weg. Een bal onderkant lat kwam terug in het veld. Zolder slikte in de slotfase nog een 3e doelpunt.
Voor Zolder speelden :
Mustapha Uyar, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Dirkx Robin, Kennith Jaspers, Ken Kuyks, Bjorn Hendrix, Sükrü Aksu, Jordy Verswijvel, Nick Claes, Ogulcan Kalkan, Ozan Cengiz.

24/03/2012

24/03/2012 Vrijheid-Engsbergen 3 - 1

De Juniores versloegen leider Engsbergen met 3 – 1. Zolder was de eerste 20 minuten de mindere en kwam 0 – 1 achter. De thuisploeg herpakte zich en kon nog voor de rust de gelijkmaker scoren via Bjorn In de 2e helft waren er kansen aan beide zijden. Mustapha liet zich echter niet verassen een stopte zelfs een strafschop. Daardoor kantelde de wedstrijd en Zolder nam de bovenhand. Even later prikte Kennith de 2 – 1 binnen. Engsbergen probeerde maar kwam niet terug. Ken scoorde even later de 3 – 1. Zolder speelde de wedstrijd uit en won zo verdiend van de leider.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Dirkx Robin, Kennith Jaspers, Sven Bosmans, Ken Kuyks, Jelle Pisera, Bjorn Hendrix, Sükrü Aksu

17/03/2012

17/03/2012 Vrijheid Houthalen 4 - 1

De Juniores wonnen hun wedstrijd tegen Houthalen VV met 4 – 1. Tegen het hoger geklasseerde Houthalen begon Zolder eerder terughoudend aan de wedstrijd na de 7 – 0 pandoering in de heenwedstrijd. Houthalen was gretiger en scoorde de 0 – 1 na een geharrewar voor het Zolderse doel. Zolder ging nu beter spelen en het was Dylan die de stand in evenwicht bracht. Zijn volgende poging strandde op de deklat. Even later xerd hij neergehaald met een strafschop tot gevolg. Kennith liet deze kans niet liggen. Na de rust ging Zolder op Zoek naar meer. Het was Dennis die zich doorzette en de 3 – 1 scoorde. Bij de volgende aanval scoorde Kennith de 4 – 1 eindstand. Goede wedstrijd tegen een heel ander Houthalen dan in de heenwedstrijd.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Dirkx Robin, Jelle Deferme, Kennith Jaspers, Sven Bosmans, Ozan Cengiz, Jelle Pisera, Bjorn Hendrix, Sükrü Aksu.

10/03/2012

10/03/2012 Statie Zolder - Vrijheid 3 - 3

De Juniores speelden 3 – 3 gelijk in de derby tegen Statie Zolder. Tegen Statie Zolder dat aanvankelijk versterkt was met spelers uit het A-elftal kwam Zolder goed los en kreeg kansen. Het was Dennis die de score opende. Na de uitsluiting van Ogulcan moest er geknokt worden voor elke bal. Statie scoorde toch tegen. In de 2e helft kon Simon op vrije trap de 1 – 2 scoren. Amper 5 minuten later was het 2 – 2 en werd het zelfs 3 – 2. De heropgeviste Dylan scoorde onmiddellijk de 3 – 3. In de slotfase mistte Zolder nog enkele goede mogelijkheden.
Voor Zolder speelden :Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Ogulcan Kalkan, Dirkx Robin, Jelle Deferme, Kennith Jaspers, Sven Bosmans, Ozan Cengiz, Jelle Pisera.

03/03/2012

03/03/2012 Vrijheid-Linkhout 3 - 1

De Juniores wonnen met 3 – 1 van Linkhout.
Zolder was de betere ploeg in de aanvangsfase en kon scoren via Dennis. Het werd 2 – 0 na een strafschop. In de 2e helft kende Zolder een terugval en Linkhout scoorde tegen. Na nog kansen aan beide zijden kreeg Zolder zijn 2e strafschop en Kennith legde de 3 – 1 eindstand vast
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Ozan Cengiz, Dirkx Robin, Jelle Deferme, Kennith Jaspers, Bjorn Hendrix, Scen Bosmans, Jelle Pisera.

25/02/2012

25/02/2012 Paal-Vrijheid 3 - 1

De Juniores verloren met 3 – 1 in Paal. In de aanvangsfase was deze wedstrijd vrij evenwichtig zonder noemenswaardige kansen. Paal scoorde na een mistasten in de verdediging. Door concentratieverlies en onderlinge discussies ging het van kwaad naar erger. Paal profiteerde en scoorde een 2e maal. In de 2e helft startte Zolder iets gretiger en kon enkele kleine kansjes afdwingen. Na een afgekeurd doelpunt en de uitsluiting van Jelle Deferme met 10 tegen tie scoorde Zolder tegen. Paal scoorde de 3 – 1 na een snelle inworp. Zolder verloor echter de wedstrijd na een zeer matige prestatie van de ploeg en de scheidsrechter.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Leander Claes, Lijnen Dylan, Ogulcan Kalkan, Dirkx Robin, Bjarne Van Heers, Jelle Deferme, Kennith Jaspers, Ken Kuyks, Jelle Pisera.

28/01/2012

28/01/2012 Eksel-Vrijheid 5 - 0

De Juniores gingen met 5 – 0 onderuit in Eksel. In de aanvangsfase was Zolder sterk op de bal en baas op het veld. Enkele kleine kansen waren niet genoeg om te scoren. Na de uitsluiting van Bjorn kreeg Zolder het steeds moeilijker. We konden de schade nog beperken tot 1 – 0. Na de rust, na enkele aanpassingen, kwam Zolder zeer sterk opzetten maar scoren lukte niet. Eksel scoorde wel via een vrije trap en een strafschop. Naar het einde toe raakten onze jongens volledig de pedalen kwijt en zo werd het dan nog 5 – 0. Zolder was niet goed maar de leiding was nog slechter.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Leander Claes, Lijnen Dylan, Ogulcan Kalkan, Dirkx Robin, Verswijvel Jordy, Bjarne Van Heers, Jelle Deferme, Kennith Jaspers, Ken Kuyks.

14/01/2012

14/01/2012 Vrijheid-Stokrooie 6 - 1

De Juniores wonnen vlot met 6 – 1 van Stokrooie. Na de nachtelijke verjaardagsfuif kwam Zolder gretig uit de kleedkamer en dwong reeds na enkele minuten zijn eerste kans af. Even later was het Bjorn die de score opende. Jelle D. scoorde de 2 – 0 van op afstand. Daarna drukte Dennis zijn stempel op de wedstrijd met nog 2 traffers voor de rust. In de 2e helft maakte opnieuw Dennis er 5 – 0 van. Daarna kwam er eeen periode van onoplettendheid met een tegendoelpunt als gevolg. In de slotfase legde Dylan de 6 – 1 eindstand vast.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Bjorn Hendrix, Leander Claes, Sven Bosmans, Lijnen Dylan, Claes Nick, Dirkx Robin, Ozan Cengiz. Verswijvel Jordy, Bjarne Van Heers, Jelle Deferme.

10/12/2011

10/12/2011 Kattenbos-Vrijheid 2 - 2

De Juniores speelden 2 – 2 gelijk in Kattenbos. In de aanvangsfase was Zolder de betere ploeg met verschillende kansen. Na goed 5 minuten scoorde Dylan de 0 – 1. Daarna kwamen er kansen aan beide zijden maar gescoord werd er niet. Na de rust was Kattenbos gretiger en Zolder moest terug. Op een vrije trap onderkant lat kon Kattenbos de bal binnen tikken en even later werd het zelfs 2 – 1. Op goed 2 minuten van het einde, na een onwaarschijnlijke dribbel van Dylan, kon Dennis de 2 – 2 binnen tikken. Zolder speelde toen met 10 man na een licht gegeven rode kaart voor Jelle P. Door de inzet van gans de ploeg kon Zolder alsnog een verdiend punt meenemen.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Ogulcan Kalkan, Bjorn Hendrix, Leander Claes, Sven Bosmans, Lijnen Dylan, Pisera Jelle, Claes Nick, Dirkx Robin, Ozan Cengiz. Verswijvel Jordy

26/11/2011

26/11/2011 Linkhout-Vrijheid 0 - 4

De juniores gingen overtuigend met 0 – 4 winnen in Linkhout. In de 1e helft kwam Zolder niet aan voetballen toe. Te veel lange ballen, ballen in de voeten, zwak in de duels en de kritiek onder elkaar, met als gevolg geen enkele kans die kon worden afgedwongen. In de 2e helft , na wat terecht wijzigingen tijdens de rust, kwam Zolder heel anders te voorschijn. De ballen kwamen beter in de voeten en er werd meer voor elkaar gelopen en gewerkt. De kansen kwamen er nu wel. Zo scoorde Bjorn 2 maal in amper 1 minuut. Linkhout zakte volledig weg en Zolder scoorde nog 2 maal. Zolder won de wedstrijd op basis van hun betere 2e helft.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Ogulcan Kalkan, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Sven Bosmans, Lijnen Dylan, Van Heers Bjarne, Pisera Jelle, Claes Nick, Dirkx Robin, Ken Kuyks

19/11/2011

19/111/2011 Vrijheid-Paal 1 - 0

De Juniores wonnen hun wedstrijd tegen Paal met 1 – 0. Tegen het 3e gerangschikte Paal stond Zolder voor een moeilijke opgave. Ze moesten zich herpakken na de 2 opeenvolgende nederlagen. Van bij aanvang was Zolder gretiger dan Paal. Na een persoonlijke actie van Jelle Deferme werd het 1 – 0. Zolder had de wedstrijd onder controle maar na de rode kaart van Robin Dirkx was het even moeilijk. De rust bracht redding. In de 2e helft met 10 man en na enkele herschikkingen binnen de ploeg, verdedigde de thuisploeg zijn voorsprong met hand en tand, veel inzet en karakter. Kansen kwamen er niet meer. Paal kreeg er wel maar morste met de kansen. Zolder won de wedstrijd op basis van karakter en goede mentaliteit.
Mustapha Uyar, Ruben Pisera, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Verswijvel Jordy, Lijnen Dylan, Van Heers Bjarne, Ozan Cengiz, Pisera Jelle, Claes Nick, Dirkx Robin

12/11/2011

12/1/2011 Houthalen-Vrijheid 7 - 0

De juniores gingen zwaar onderuit in de topper tegen Houthalen (7 – 0). Ondanks alle waarschuwingen vooraf liet Zolder zich tot twee maal toe vangen met een bal tussen de verdediging door met een logische 2 – 0 als gevolg. Vrijheid kreeg dan 2 mooie kansen maar scoren lukte niet. Houthalen profiteerde optimaal van Zolders mistasten en zo werd het 4 –  0 aan de rust. De 2e helft bracht niet veel beterschap. Zolder kwam overal te kort. Elke kans, hoe klein ze ook was, werd door Houthalen afgemaakt. Voor Zolder lukte echt niets en werd gewoon overklast door de veel rijpere spelersroep van Houthalen. Zeer zwakke wedstrijd van Vrijheid met een verdiende overwinning van Houthalen tot gevolg.
Mustapha Uyar, Aksu Sükrü, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Verswijvel Jordy, Lijnen Dylan, Van Heers Bjarne, Claes Leander, Pisera Jelle, Claes Nick, Dirkx Robin

29/10/2011

29/10/2011 Vrijheid-Eksel 2 - 4

De Juniores verloren voor het eerst dit seizoen, met 2 – 4 tegen Eksel. In deze wedstrijd moest Zolder van bij de aanvang zijn meerdere erkennen in Eksel. In elke fase was Eksel sneller en steviger op de bal. Zolder liet begaan en kreeg dan ook geen enkele uitgespeelde kans. Eksel scoorde wel 2 maal voor de rust. De 2e helft was niet veel beter en Eksel liep zelfs met 10 man verder uit tot 0 – 4. Op zo een 20′ voor het einde kwam Zolder toch meer in de wedstrijd en scoorde nog 2 keer. Al bij al was het een zwakke wedstrijd met een 1e nederlaag van het seizoen als resultaat.
Ken Kuyks, Aksu Sükrü, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Verswijvel Jordy, Lijnen Dylan, Van Heers Bjarne, Claes Leander, Ozan Cengiz

22/10/2011

22/10/2011 Hechtel-Vrijheid 0 - 2

De juniores blijven het uitstekend doen. In Hechtel gingen ze met 0 – 2 winnen. Door het verlies van Houthalen tegen Engsbergen (2 – 4) staan ze nu nog steviger aan de leiding. Zolder ging snel van start en zat zeer kort op de bal en belette zo Hechtel te voetballen. Eerst werden enkele wenkende kansen niet benut. Op een snelle uitbraak Kon Jelle D de 0 – 1 scoren. Zolder bleef druk zetten en drong Hechtel terug. Na een paar hoekschoppen achter elkaar was het Simon die de bal aan de eerste paal binnen tikte en zo de 0 – 2 ruststand vastlegde. De 2e helft was iets minder. Hechtel kwam meer in de wedstrijd maar dan was er steeds Söner die gepast tussen kwam. Zolder kreeg nog enkele kansen maar scoren lukte niet meer.
Sôner Aliustaoglu, Sven Bosmans, Aksu Sükrü, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Jelle Pisera, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Verswijvel Jordy, Lijnen Dylan, Van Heers Bjarne, Claes Leander, Ozan Cengiz

15/10/2011

15/10/2011 Stokrooie-Vrijheid 0 - 3

De Juniores haalden de volle pot in Stokrooie (0 – 3). In de 1e helft was Zolder gedurende een goed half uur heer en meester op het veld. Er kwamen dan ook een aantal wenkende doelkansen, maar ze bleven onbenut. Daarna zakte het spelpeil en bleef het 0 – 0 aan de rust. In de 2e helft bracht Kennith na een goed kwartier de 0 – 1 op het bord. Even later scoorde hij ook de 0 – 2 en Jelle Pisera prikte op aangeven van Dylan de 0 – 3 eindstand binnen.
Ken Kuyks, Sven Bosmans, Aksu Sükrü, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Simon Manzone, Jelle Pisera, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Verswijvel Jordy, Lijen Dylan, Van Heers Bjarne, Claes Leander

08/10/2011

08/10/2011 Vrijheid-Ham 5 - 2

De Juniores wonnen opnieuw. Ditmaal moest Ham er aan geloven (5 – 2). In het begin van de wedstrijd moest Zolder het balbezit aan Ham Laten maar deze lieten enkele wenkende kansen onbenut. Na een kwartier kwam Zolder beter in de wedstrijd en op een snelle tegenaanval scoorde Bjorn de 1 – 0. Even later tikte Kenneth de 2 – 0 binnen. Ham sloeg terug en scoorde tegen. Jelle legde de ruststand vast op 3 – 1 via strafschop. In de 2e helft liet Zolder zich niet verassen zoals in de vorige wedstrijden. Kenneth scoorde op aangeven van Bjorn en Jelle trapte een vrije trap rechtstreeks in de verste hoek binnen. Zolder moest nog 1 tegendoelpunt slikken.
Mustapha Uyar, Sven Bosmans, Aksu Sükrü, Ozan Cengiz, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Ogulcan Kalkan, Simon Manzone, Jelle Pisera, Kenneth Jaspers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Ken Kuyks

01/10/2011

01/10/2011 Engsbergen-Vrijheid 2 - 3

De Juniores wonnen hun wedstrijd in en tegen Engsbergen met 2 – 3. Tegen het 2e gerangschikte Engsbergen ging Zolder van in de beginfase in de aanval. Dit bracht enkele kleine kansen met zich mee. Op voorzet van Bjorn tikte Dennis de 0 – 1 binnen. Zolder drong verder aan en kon nog voor de rust aandikken tot 0 – 3 via Simon en Bjorn. De 2e helft was amper 10 minuten bezig of de stand was 2 – 3. Daarna was Zolder terug iets meer aanwezig en kon zo de winst alsnog vasthouden.
Ken Kuyks, Sven Bosmans, Aksu Sükrü, Leander Claes, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Dylan Lijnen, Simon Manzone, Jelle Pisera, Kenneth Jaspers, Bjarne Van Heers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Jordy Verswijvel

24/09/2011

24/09/2011 Vrijheid-Kattenbos 4 - 4

De Juniores leden hun 1e puntenverlies na een 4 – 4 gelijkspel tegen Kattenbos. In de 1e helft was Zolder de betere ploeg met snelle uitbraken en doelpunten via Dylan en 2 maal Jelle Deferme na een perfecte doorsteekpas. In de 2e helft nam Zolder het te gemakkelijk op en Kattenbos scoorde 3 maal kort achter elkaar. Zolder organiseerde zich terug en Dylan scoorde uit vrije trap door de muur. In de laatste seconde van de wedstrijd miste Zolder dan nog een strafschop.
Ken Kuyks, Sven Bosmans, Ozan Cengiz, Leander Claes, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Dylan Lijnen, Simon Manzone, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Bjarne Van Heers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Jordy Verswijvel, Uyar Mustapha

17/09/2011

17/09/2011 Statie Zolder-Vrijheid 0 - 4

Ook de juniores verloren nog geen punten. Zij wonnen hun wedstrijd in en tegen Statie Zolder met 0 – 4. Ondanks het veldoverwicht in de 1e helft was Vrijheid niet in staat om te scoren langs enkele kleine kansjes. In de 2e helft speelde Vrijheid steviger en sneller op de bal en scoren lukte nu wel. De doelpunten werden gescoord door Nick Claes, Leander Claes en tweemaal Jelle Pisera. Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning.
Ken Kuyks, Sven Bosmans, Ozan Cengiz, Leander Claes, Nick Claes, Dennis Clerix, Dries Douven, Dylan Lijnen, Simon Manzone, Jelle Pisera, Ruben Pisera, Bjarne Van Heers, Bjorn Hendrix, Jelle Deferme, Jordy Verswijvel.

10/09/2011

10/09/2011 Vrijheid-Linkhout 3 - 0

De juniores versloegen Linkhout met 3 – 0. In de 1e helft was Linkhout de evenknie van Zolder en aan de rust stond het dan ook 0 – 0. In de 2e helft begon Zolder meer druk uit te oefenen en dat resulteerde in 3 doelpunten via Ozan, Bjorn en Nick. Het was een wedstrijd die werd gewonnen door veel inzet en karakter en op voetbalgebied was er ook vooruitgang t.o.v. vorige week.

03/09/2011

03/09/2011 Paal-Vrijheid 2 - 3

Onze Juniores wisten in een brandende zon hun eerste wedstrijd na een 2 – 0 achterstand om te buigen in een 2 – 3 winst. De doelpunten werden gescoord door Dennis Clerix, Ozan Cengiz en Bjorn Hendrix in een wedstrijd met zeer grote inzet van heel de ploeg.
Zolder speelde met :
Uyar Mustapha, Bosmans Sven, Van Heers Bjarne, Pisera Ruben, Douven Dries, Verswijvel Jordy, Deferme Jelle, Lijnen Dylan, Jaspers kenneth, Hendrix Bjorn, Clerix Dennis, Pisera Jelle, Claes Leander, Manzone Simon, Cengiz Ozan.

15/08/2011

15/08/2011 Vrijheid-KVV HZ 1 - 2

De U21 speelden afgelopen zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen KVV Heusden-Zolder. Ze waren zeker de evenknie maar verloren uiteindelijk nipt met 1 – 2.