Paastornooi U11 A - 09/04/2006
Paastornooi U11 B - 09/04/2006

Verslagen

Preminiemen 1e jaars tegen Termolen 19/11/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Het was vrij koud en mistig. Vandaag mochten onze preminiemen gastheer zijn voor de jongens van Termolen. Vrijheid begon weer goed maar de afwerking bleef alweer haperen. De eerste tegenaanval van Termolen daarentegen was meteen raak. Van de kant van onze jongens stapelden de kansen zich op, maar de doelpunten bleven voorlopig uit. Bij rust keken we nog aan tegen een 1 – 3 achterstand. De tweede helft werd er nog meer gejaagd op enkele doelpunten en zodoende de overwinning. Hoe onze jongens ook probeerden, Termolen scoorde 1 goaltje meer en trok als winnaar naar de douches. Volgende week zaterdag thuis tegen Paal om 13.00 uur

Preminiemen 1e jaars tegen Tervant 11/11/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Een ongewone dag om een wedstrijd te spelen. Onze preminiemen begonnen zeer sterk, doch scoren lukte niet meteen. Het waren de jongens van Tervant die beter in de match kwamen en de score openden. Nog voor de rust konden onze jongens gelijkmaken. In de tweede helft lieten die van Vrijheid zien wie de beste waren. Hoewel de tegenstander nog enkele mooie kansen afdwong konden wij steeds rekenen op onze uitstekende doelman. Een mooie en verdiende overwinning dus.

Preminiemen 1e jaars tegen Kattenbos 05/11/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Een verre trip voor onze tegenstrevers uit Kattenbos. We kregen een zeer goed op en neer gaande match te zien. Veel kansen aan beide zijden met voor beide ploegen wat pech bij de afwerking. Een gelijkspel zat er dan ook aan te komen en was voor beide ploegen best verdiend te noemen, maar onze jongens wisten in de laatste minuut de winning goal te scoren.

Preminiemen 1e jaars tegen Meldert 29/10/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Een uitwedstrijd in Meldert. Onze trainer had vandaag andere verplichtingen en werd goed vervangen door Piet en Kenny, waarvoor dank.De wedstrijd dan. Na één minuut keken we al tegen een achterstand aan. Onze jongens lieten dit niet aan hun hart komen en speelden voor wat ze waard waren. De tweede helft waren ze zelfs de betere ploeg, de afwerking viel echter wat tegen. Uiteindelijk viel dat doelpuntje toch zodat de 2 – 2 uitslag oververdiend mag genoemd worden.

Preminiemen 1e jaars tegen Lindelhoeven 15/10/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Wie dacht aan een vrij weekend zoals de kalender voorzag was mis. Onze preminiemen trokken naar Lindelhoeven voor een vriendenmatch. Van in de eerste minuut was al duidelijk dat er weinig of geen tegenstand was. Dit vertaalde zich dan ook in een monsterscore.

Preminiemen 1e jaars tegen BS Sport 08/10/2005 (verslag Ronnie Quintens)
BS Sport was onze tegenstander voor deze week. In de eerste helft was het een zeer gelijk opgaande partij. In de tweede helft maakten onze preminiemen het verschil. Een zeer goede inzet op training werpt zichtbaar zijn vruchten af. Een mooie overwinning. Trainers van 1ste en 2de jaars preminiemen (en natuurlijk de werkers in de keuken)  bedankt voor de lekkere frieten en hamburgers!!!!!

Preminiemen 1e jaars tegen Beverlo 01/10/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Deze week trok onze groep naar Beverlo. De meegereisde supporters kregen werkelijk waar voor hun geld. Ze waren getuige van een zeer gelijk opgaande match. Een groot aantal kansen en 8 doelpunten, mooi verdeeld over beide ploegen. Dus een mooie match en een zeer goede prestatie van onze jongens.

Preminiemen 1e jaars tegen Laak 24/09/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Vandaag een wedstrijdje tegen Laak. Van in het begin waren we de betere ploeg. Een pluim voor iedereen, keeper en verdediging en zeker ook middenveld en aanval. Een overwinning van een echte groep!

Preminiemen 1e jaars tegen Lummen 17/09/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Vandaag ontvingen de preminiemen de jongens uit Lummen. De eerste helft werd goed aangevat. Al snel bleek dat onze eerstejaars overal ietsje sneller waaren dan hun tegenstanders. Met een klein doelpuntenverschil, in ons voordeel, gingen we dan ook rusten. Van bij aanvang van de tweede helft zag je nog meer inzet. Een goed positiespel en een goede fysieke paraatheid zorgden ervoor dat de onzen steeds meer de bovenhand kregen. Onze keeper kon, zonder al te veel werk, zijn netten schoon houden. Aan de andere kant werden verschillende kansen mooi afgewerkt. Een mooie en verdiende overwinning mogen we wel stellen!!  Volgende Zaterdag Thuismatch tegen  R.S. Laak.

Preminiemen 1e jaars tegen Eksel 10/09/2005 (verslag Ronnie Quintens)
Vandaag maakten we de verplaatsing naar Eksel. Van in het begin was al duidelijk dat dit een zeer goede tegenstander was. De eerste helft konden we nog gelijke tred houden met de jongens van Eksel. De tweede helft daarentegen moesten we al snel enkel doelpunten toestaan. Zelf scoren lukte niet meer. Ondanks onze inzet werd deze match verloren. Volgende week beter. Volgende wedstrijd: Zaterdag 17-09-2005 Thuis tegen Lummen VV

Preminiemen Coca-Cola Cup 03/09/2005 (verslag Ronnie Quintens).
Vandaag trokken we met onze ploeg naar Koersel. Daar ging dit jaar de Coca Cola-Cup door. We hadden bijna een ganse sporthal als kleedkamer. Op sportief vlak waren onze prestaties niet te best. Een gelijkspel en tweemaal verlies, meer zat er niet in. De randanimatie daarentegen ……..

Preminiemen 1e jaars tegen VK Gestel 31/08/2005 (verslag Ronnie Quintens).
Omdat we zaterdag deelnemen aan de Coca Cola-cup speelden we vandaag een midweekwedstrijd. Onze tegenstander was Gestel. Het was snikheet, eigenlijk te heet om nog maar naar voetbal te kijken !! Vol goede moed werd de wedstrijd aangevat maar we moesten algauw onze meerdere erkennen in Gestel. Een extra drankstop bracht ook al geen beterschap. In de tweede helft kwamen we dan toch goed op dreef. Talloze kansen werden eerst nog vakkundig de nek omgewrongen, maar eens de weg naar de netten gevonden ….. . We konden onze eerste thuismatch dan ook afsluiten met een eerste overwinning. Proficiat aan alle spelers (en ook aan de trainer natuurlijk) !!  Doe zo verder.

Preminiemen tegen Thes Sport 28/08/2005 (verslag Ronnie Quintens).
Vandaag dan eindelijk onze eerste kompetitiewedstrijd, in en tegen Thes Sport. De eerste helft werd vol goede moed aangevat doch onze tegenstrever leek steeds met een man meer op het veld te staan. Natuurlijk was dat niet zo maar we liepen wat verloren. Bij de rust keken we dan ook aan tegen een behoorlijke achterstand. Tijdens de rust kregen we heel wat richtlijnen van onze trainer en afgevaardigde. In de tweede helft hielden we ons beter aan onze posities en volgden ook beter de aanwijzingen van onze trainer. Hierdoor ging het heel wat beter en konden we onze achterstand nog bijna goed maken. Al bij al een goede match met een tevreden spelersgroep en een al even blije trainer.

Tornooi preminiemen in K ESK Leopoldsburg 13/08/2005 (verslag Ronnie Quintens).
Na slechts een viertal trainingen, was het al tijd voor onze eerste wedtrijd. We waren te gast op de jeugdhappening van KESK Leopoldsburg. De opwarming gebeurde wel nog niet helemaal in volle concentratie.Onze eerste wedstrijd was tegen Lutlommel. Het was een zeer gelijk opgaande eerste helft. In de tweede helft bleek onze fysiek beter dan die van onze tegenstrevers en konden we de wedstrijd winnend afsluiten. De tweede match van de dag was tegen Mol Rauw. Vanaf de start waren we de betere ploeg. We wonnen dan ook met ruime cijfers.Trainer en supporters waren zeer tevreden en samen met hen kijken we dan ook uit naar de competitiestart op 27-08.